Победители 2022
 

Победители 2022

КАТЕГОРИЯ „МИКРО И МАЛКA ФИРМA“

ПЪРВО МЯСТО

Варна яхт пейнт

Фирмата е създадена през 2008 г. и се занимава с ремонт и поддръжка на плавателни съдове. Има мобилни екипи в цяла Европа.

ВТОРО МЯСТО

Амброзия ООД

Най-големият пчелин в България с 2100 кошера се намира в Лудогорието и произвежда пчелни продукти и над 100 тона пчелен мед годишно.

ТРЕТО МЯСТО

Вертикал 1 ЕООД

Фирмата, базирана в Хасково, се занимава с проектиране, производство, монтаж и сертифициране на всички видове асансьори от 100 до 10 000 кг.


КАТЕГОРИЯ „СРЕДНA И ГОЛЯМA ФИРМA“

ПЪРВО МЯСТО

Папас Олио АД

Компанията, основана през 1994 г., е водеща в преработката на маслодайни семена и в търговията със зърнени и маслодайни култури в Черноморския регион.


ВТОРО МЯСТО

Аспазия-92 ООД

Фирмата е вторият най-голям български производител на безалкохолни напитки, има завод в София, съвременна производствена база и лаборатория.


ТРЕТО МЯСТО

Начеви 90 СИЕ СД

Семейна фирма „Начеви“ е с над 30-годишен опит в производството на мека мебел, разполага със собствена многофункционална производствена сграда в Сливен и изнася в 15 държави.


КАТЕГОРИЯ „НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА“

Мексон ООД

Фирмата предлага пълна гама специализирани и универсални продукти за хигиена и комфорт. Притежава най-авторитетните световни сертификати за управление на качеството.


КАТЕГОРИЯ „НАЙ-УСПЕШНА БЪЛГАРКА В БИЗНЕСА“

Уляна Хаджийска, собственик и управител на „Натура Вита” ЕООД

Основната дейност на фирмата с фабрика в Ботевград е свързана с изкупуване и преработване на охлюви, като продуктите се изнасят предимно за Франция и други страни.

 

Най-добра българска фирма

Стартира единадесетото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 10 септември 2023 г.

От 18 до 30 септември 2023 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в категория ”Фирма на публиката”.