Жури
 

Жури

„Най-добра българска фирма на годината“ ще бъде избрана от жури в следния състав:

Чавдар Златев

Чавдар Златев

Главен директор Корпоративно банкиране и член на Управителния съвет на Fibank

Чавдар Златев се присъединява към екипа на „Първа инвестиционна банка” АД през 2004 г. като Главен специалист в Дирекция „Кредитиране на МСП“. Скоро е повишен в зам.-директор. От 2006 г. до 2009 г. е управител на клон „Витоша” на Fibank. Впоследствие е назначен за зам.-директор на „Клонова мрежа“, а през 2010 г. е повишен в директор. През 2011 г. оглавява дирекция „Корпоративно банкиране“. Член е на Управителния съвет на Fibank от 2014 г., а от февруари 2018 г. е Главен директор Корпоративно банкиране и изпълнителен директор. Магистър по „Макроикономика“ от УНСС. Специализирал е кредитни продукти и практики в Bank of Ireland и съвременни банкови практики в Banco Popolare di Verona.

Кънчо Стойчев

Кънчо Стойчев

Съосновател на ББСС „Галъп Интернешънъл“ и председател на Съюз “Произведено в България”

Кънчо Стойчев е социолог и главен изпълнителен директор на TNS за Балканския полуостров. Завършва Социология в СУ "Климент Охридски". През 1991 г. основава ББСС "Галъп Интeрнешънъл" – агенция за социологически изследвания. След покупката на 34% от "Тейлър Нелсън Софрес" (1998) ББСС става партньор на Kantar/TNS – третата по величина компания в информационната сфера в глобален мащаб. От 2016 г. Кънчо Стойчев е председател на УС на “Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес” и президент на Gallup International Association – най-старата и престижна, както и най-голямата независима верига за изследване на общественото мнение в света, в която членуват над 80 страни с общ оборот на компаниите над 0,5 млрд евро.

Емил Хърсев

Емил Хърсев

Финансист

Емил Хърсев завършва немска гимназия в София, после специалност финанси в УНСС. Защитава дисертация на тема "Еволюция на парите". Бил е подуправител на БНБ, член на борда на Булбанк, Минералбанк, Кредитна банка, БРИБ, МБИС в Москва. Доцент е по банково дело в УНСС, собственик на "Хърсев КО".

Венелина Гочева

Венелина Гочева

Управител на „Медийна група България”

Венелина Гочева е собственик и управител на „Медийна група България”, която издава всекидневниците „24 часа” и "България днес", седмичниците "168 часа". „Български фермер” и "Всичко за семейството", списанията "Идеален дом", "Всичко за жената", „Съвременник” и "TREND".

Ваня Манова

Ваня Манова

Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово
Ваня Манова е мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово и отговаря за развитието и изпълнението на локалната стратегия на компанията - поддържане растежа на картовите и електронните разплащания и на двата пазара, въвеждане на иновациите и технологичните решения на Mastercard, както и създаване на стабилни партньорства с ключови клиенти, с правителствения и с публичния сектор. Преди да се присъедини към екипа на Mastercard, г-жа Манова има над 10 години опит в банковия сектор.
Най-добра българска фирма

Стартира единадесетото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 10 септември 2023 г.

От 18 до 30 септември 2023 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в категория ”Фирма на публиката”.