За конкурса
 

За конкурса

За десета поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) организира конкурса „Най-добра българска фирма“. Това, което го прави различен от всички останали класации, е желанието ни не само да излъчим победител, но и да  фокусираме общественото внимание върху добрите примери в бизнеса, за да станат модел за подражание. Като българска компания ние, от  Първа инвестиционна банка,  се стремим непрекъснато да стимулираме развитието на българския бизнес. Амбицията ни е да превърнем този конкурс в дългосрочна инициатива, която да мотивира българските фирми  да бъдат конкурентноспособни и иновативни.

Предвид пандемията COVID 19, един от акцентите тази година ще бъде потенциалът на компаниите за справяне с кризисни ситуации и за икономическо възстановяване след кризата. Високо ще бъдат оценени фирмите, които успешно работят в конкурентна среда в и извън страната и навлизат на нови пазари - у нас и в чужбина. Конкурсът ще отличи тези от тях с най-добри финансови показатели. По този начин искаме да дадем своя принос за развитието на българската икономика, както сме го правили и досега. Фирмите ще бъдат оценявани от специално подбрано жури от наложили се експерти и от публиката. За нас е важно мнението както на икономическите експерти, така и на обществото, защото искаме да знаем не само как мисли българският бизнес, но и мнението на хората за него.

Фирмите, мотивирани за участие в конкурса, ще бъдат отличени в следните категории: - Средна и голяма фирма - Микро и малка фирма - Награда за женско предприемачество "Най-успешна българка в бизнеса" - Фирма на публиката    

За организаторите: Fibank (Първа инвестиционна банка) се доказа като една от най-добрите банки в България и Балканския регион. През годините тя наложи своето име с иновативност, социална ангажираност и динамично развитие. Нашите бизнес стандарти се основават най-вече на отговорност и лоялност към клиентите. Предлаганите банкови продукти и услуги са структурирани в съответствие със съвременните стандарти и  технологии, така че да улеснят клиентите в ежедневните им операции, да посрещат изцяло техническите нужди и да подпомагат развитието им като икономически стабилни субекти. За повече информация: www.fibank.bg    

Най-добра българска фирма

Стартира десетото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 10 септември 2022 г.

От 15 до 30 септември 2022 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в категория ”Фирма на публиката”.