За конкурса
 

За конкурса

За единадесета поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) организира конкурса „Най-добра българска фирма“. 

Вече 30 години Fibank подкрепя бизнеса у нас, а конкурсът е сред инициативите, с които банката стимулира добрите бизнес практики и модели. Амбицията на организаторите е да популяризират и поощрят устойчивите, социално отговорни, иновативни и конкурентоспособни родни компании. Като най-голямата банка с български капитал в страната, Първа инвестиционна банка се стреми да насочи общественото внимание към добрите примери и да докаже, че в България има успешни компании на световно ниво.
 
Акцент в единадесетото издание ще е потенциалът на фирмите да се развиват в предизвикателната среда с висока инфлация и забавяща се международна икономика.
 
Експертно жури ще отличи компаниите с устойчив растеж, които показват развитие в силно конкурентна среда, имат прогресивни бизнес идеи, успяват да наложат своя търговска марка и разполагат с капацитет за навлизане на нови пазари.
 
Фирмите, мотивирани за участие в конкурса, ще бъдат отличени в следните категории: - Средна и голяма фирма - Микро и малка фирма - Награда за женско предприемачество "Най-успешна българка в бизнеса" - Фирма на публиката    

 

Най-добра българска фирма

Стартира единадесетото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 10 септември 2023 г.

От 18 до 30 септември 2023 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в категория ”Фирма на публиката”.