Новини
 

Стартира гласуването за победител в категория Фирма на публиката

19.09.2023

Завърши подаването на кандидатури за единадесетото издание на бизнес конкурса „Най-добра българска фирма на годината“. За поредна година има голям интерес към инициативата - близо 300 малки, средни и големи фирми от цялата страна участват в надпреварата. 
 
Във втория етап на състезанието, с онлайн гласуване до 10 октомври в сайта на инициативата, ще бъде определен победителят в категорията „Фирма на публиката“.  Всеки може да даде своя глас и така да участва в избора на финалистите. 
 
В останалите категории – „Средна и голяма фирма“ и „Микро и малка фирма“, победителите ще бъдат определени от експертно жури. За пета поредна година ще бъде връчена награда за женско предприемачество, която поощрява бизнес инициативите на дамите.
 
Участниците в конкурса са от всички части на България и от различни браншове – отново са много активни строителните и транспортните компании, фирмите от текстилната индустрия, производителите на хранителни продукти, дружества, заети с поддръжка на машини и съоръжения, производителите на части и оборудване за индустрията, земеделските производители, доставчици на различни видове услуги. 
 
 
Най-добра българска фирма

Стартира единадесетото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 10 септември 2023 г.

От 18 до 30 септември 2023 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в категория ”Фирма на публиката”.