Новини
 

Започна онлайн гласуването за „Фирма на публиката“

15.09.2022

Завърши подаването на кандидатури за десетото издание на бизнес конкурса „Най-добра българска фирма на годината“. Над 300 малки, средни и големи фирми от цялата страна участват в надпреварата.

Във втория етап на състезанието, с онлайн гласуване до 30 септември в сайта на инициативата, ще бъде избран победителят в категорията „Фирма на публиката“.

В останалите категории за малка и средна и за голяма фирма участниците ще бъдат оценявани от експертно жури. За четвърта поредна година ще бъде връчена и награда за женско предприемачество.

И в тазгодишното издание участниците са от различни браншове, от всички части на България – особено активни са строителните и транспортните компании, фирмите от текстилната и мебелната индустрия, производителите на хранителни продукти, дружества, заети с добив на инертни материали и поддръжка на машини и съоръжения, производителите на части и оборудване за индустрията, земеделските производители.

 

Най-добра българска фирма

Стартира единадесетото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 10 септември 2023 г.

От 18 до 30 септември 2023 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в категория ”Фирма на публиката”.