Новини
 

Започна гласуването за "Фирма на публиката"

28.09.2021

Конкурсът „Най-добра българска фирма“ навлезе в своя втори етап – приключи подаването на кандидатури и започна онлайн гласуването за категорията „Фирма на публиката“. То ще продължи до 13 октомври на сайта на конкурса.

 
Близо 300 малки, средни и големи фирми от цялата страна се включиха в надпреварата. И в тазгодишното издание участниците отново са от различни браншове – особено активни са производителите на хранителни продукти, земеделските производители, компании от текстилната и мебелната индустрия, строителни фирми, дружества, заети с добив на инертни материали и поддръжка на машини и съоръжения, производители на части и оборудване за индустрията. От сферата на услугите по традиция участват хотелиери и ресторантьори, транспортни фирми, рекламни агенции, здравни и козметични центрове. 
 
В останалите категории на конкурса участниците ще бъдат оценявани от експертно жури. За трета поредна година ще бъде връчена и награда за женско предприемачество.

 

Най-добра българска фирма

Стартира единадесетото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 10 септември 2023 г.

От 18 до 30 септември 2023 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в категория ”Фирма на публиката”.