Новини
 

Първа инвестиционна банка (Fibank) стартира сайта на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

20.06.2012

На пресконференция в БТА  Първа инвестиционна банка (Fibank) стартира сайта на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“.

Началото на проекта беше обявено на 29 март 2012 г., като досега фирмите, желаещи да участват, подаваха заявления по електронен път.

С пускането на www.naidobrafirma.bg кандидатите вече могат да се регистрират и онлайн в реално време.

Стъпките за регистрация са няколко – попълват се данни за фирмата, нейната дейност, както и финансови показатели, които са в основата на критериите за оценка.

Сайтът е олекотен възможно най-много, с изчистен графичен дизайн, така че разглеждането му, както и регистрацията, да бъдат лесни, удобни и приятни за публиката и участниците.

Припомняме, че в конкурса могат да се включат само български фирмис български капитал, български мениджмънт и които представят българска марка (и трите условия са задължителни за участниците).

Най-добра българска фирма на годината“ ще отличи тези с най-добри финансови показатели и  по този начин, като българска компания, Fibank ще даде своя принос за развитието на българската икономика.

С пускането на сайта www.naidobrafirma.bg и публиката може активно да се включи в гласуването, като този вот ще определи наградата „Фирма на публиката”.

„Досега сме поканили повече от 100 фирми да вземат участие в надпреварата, много разчитаме и на браншовите организации в различните отрасли на икономиката. Те също са около стотина – свързали сме се с тях и се надяваме те да разпространят нашата покана към членовете си“, каза Васил Христов – изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка (Fibank). „Идеята ни наистина е да стигнем по-голяма аудитория – и като участници, които да привлечем, а и до хората, така че в крайна сметка българските компании и продукти да станат по-популярни сред обществото ни“, допълни той.

Най-добра българска фирма

Стартира единадесетото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 10 септември 2023 г.

От 18 до 30 септември 2023 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в категория ”Фирма на публиката”.