За конкурса
 

За конкурса

За седма поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) организира конкурса „Най-добра българска фирма“. Това, което го прави различен от всички останали класации, е желанието ни не само да излъчим победител, но и да  фокусираме общественото внимание върху добрите примери в бизнеса, за да станат модел за подражание. Като българска компания ние, от  Първа инвестиционна банка,  се стремим непрекъснато да стимулираме развитието на българския бизнес. Амбицията ни е да превърнем този конкурс в дългосрочна инициатива, която да мотивира българските фирми  да бъдат конкурентноспособни и иновативни.

Предвид индикациите за икономическо възстановяване, тази година акцент в надпреварата ще бъде потенциалът за развитие на българските фирми. Високо ще бъдат оценени компаниите, които показват възможности за справяне в конкурентна среда в и извън страната, както и потенциал за навлизане на нови пазари - у нас и в чужбина. Конкурсът ще отличи тези от тях с най-добри финансови показатели. По този начин искаме да дадем своя принос за развитието на българската икономика, както сме го правили и досега.

Фирмите ще бъдат оценявани от специално подбрано жури от наложили се експерти и от публиката. За нас е важно мнението както на икономическите експерти, така и на обществото, защото искаме да знаем не само как мисли българският бизнес, но и мнението на хората за него.

Фирмите, мотивирани за участие в конкурса, ще бъдат отличени в следните категории:
- Средни и големи фирми
- Микро и малки фирми
- Награда за женско предприемачество - Най-успешна българка в бизнеса
- Фирма на публиката

 

 

За организаторите

Fibank (Първа инвестиционна банка) се доказа като една от най-добрите банки в България и Балканския регион. През годините тя наложи своето име с иновативност, социална ангажираност и динамично развитие. Нашите бизнес стандарти се основават най-вече на отговорност и лоялност към клиентите.

Предлаганите банкови продукти и услуги са структурирани в съответствие със съвременните стандарти и  технологии, така че да улеснят клиентите в ежедневните им операции, да посрещат изцяло техническите нужди и да подпомагат развитието им като икономически стабилни субекти.

За повече информация: www.fibank.bg

 

 

Най-добра българска фирма

Стартира седмото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 17 октомври 2018 г.

От 19 октомври до 20 ноември 2018 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в състезанието за ”Фирма на публиката”.