Жури
 

Жури

„Най-добра българска фирма на годината“ ще бъде избрана от жури в следния състав:

Венелина Гочева

Венелина Гочева

Управител на „Медийна група България”

Венелина Гочева е собственик и управител на „Медийна група България”, която издава всекидневниците „24 часа” и "България днес", седмичниците "168 часа". „Български фермер” и "Всичко за семейството", списанията "Идеален дом", "Всичко за жената", „Съвременник” и "TREND".

Лъчезар Богданов

Лъчезар Богданов

Управляващ партньор в „Индъстри уоч“

Лъчезар Богданов е роден в София през 1976 г. Учи в Софийска математическа гимназия и Университета за национално и световно стопанство. От 1996 г. работи като изследовател и икономист в Института за пазарна икономика. От 2004 г. е управител и икономически анализатор в "Индъстри уоч". Богданов е съосновател и член на Българската макроикономическа асоциация и на Българското общество за индивидуална свобода. Експерт е в областта на фискалната и данъчна политика, европейската интеграция, пазара на недвижими имоти и приватизацията. Автор и съавтор на публикации, засягащи проблемите на прехода и приватизацията в България.

Йордан Матеев

Йордан Матеев

Главен редактор на списание Форбс България

Йордан Матеев е икономически журналист и главен редактор на списание Forbes България. Започва кариерата си на бизнес журналист в икономическото предаване "Плюс-минус" на БНТ през 1994 г., а по-късно работи като икономически редактор на в. "Капитал" и главен редактор на изданията на The Economist в България. Г-н Матеев е изпълнителен директор на Сдружение за модерна търговия..

Емил Хърсев

Емил Хърсев

Финансист

Емил Хърсев завършва немска гимназия в София, после специалност финанси в УНСС. Защитава дисертация на тема "Еволюция на парите". Бил е подуправител на БНБ, член на борда на Булбанк, Минералбанк, Кредитна банка, БРИБ, МБИС в Москва. Доцент е по банково дело в УНСС, собственик на "Хърсев КО".

Кънчо Стойчев

Кънчо Стойчев

Съосновател на ББСС „Галъп Интернешънъл“

Кънчо Стойчев е социолог и главен изпълнителен директор на TNS за Балканския полуостров. Завършва Социология в СУ "Климент Охридски". През 1991 г. основава ББСС "Галъп Интeрнешънъл" – агенция за социологически изследвания. След покупката на 34% от "Тейлър Нелсън Софрес" (1998) ББСС става партньор на TNS – третата по величина компания в информационната сфера в глобален мащаб. От 2016 г. Кънчо Стойчев е председател на УС на “Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес” и президент на Gallup International Association – най-старата и престижна, както и най-голямата независима верига за изследване на общественото мнение в света, в която членуват над 80 страни с общ оборот на компаниите над 0,5 млрд евро.

Чавдар Златев

Чавдар Златев

Директор на дирекция „Корпоративно банкиране"

Наред с позицията си във Fibank, Чавдар Златев е също така член на Съвета на директорите на „Фи Хелт Застраховане” АД и член на Управителния съвет на Първа инвестиционна банка – Албания.

Най-добра българска фирма

Стартира шестото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 25 октомври 2017.

От 26 октомври до 17 ноември 2017 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в състезанието за ”Фирма на публиката”.