Новини
 

Започна онлайн гласуването за „Фирма на публиката“

29.10.2019

Конкурсът „Най-добра българска фирма“ навлезе в своя втори етап – завърши подаването на кандидатури и започна онлайн гласуването за категорията „Фирма на публиката“. Своя вот може да дадете онлайн в сайта на конкурса до 14 ноември.

Над 300 малки, средни и големи фирми от цялата страна се включиха в надпреварата. И в тазгодишното издание кандидатите са от различни браншове. Голям брой участници са от областта на производството на елементи, резервни части, оборудване и инструменти за промишлеността и машиностроенето. В конкурса се включиха също много земеделски производители и транспортни фирми. Отново са активни строителните компании, софтуерните, телекомуникационните и инженеринговите фирми, както и производителите на хранителни продукти и напитки. Сред участниците откриваме също производители на мебели, шивашки предприятия, козметични и фармацевтични компании, фирми от областта на ресторантьорството и туризма.  Както всяка година, значителна част от кандидатурите са на дистрибутори и търговци  на едро и дребно, които предлагат и различни свързани услуги – сервиз, транспорт, консултации.

В останалите категории на конкурса - „Микро и малка фирма“ и „Средна и голяма фирма“, участниците ще бъдат оценявани от експертно жури. За трета поредна година ще бъде връчена и награда за женско предприемачество.

 

Най-добра българска фирма

Стартира десетото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 10 септември 2022 г.

От 15 до 30 септември 2022 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в категория ”Фирма на публиката”.