Новини
 

Стартира гласуването за „Фирма на публиката“

19.10.2018

Конкурсът „Най-добра българска фирма“ навлезе в своя втори етап – приключи подаването на кандидатури и започна онлайн гласуването за категорията „Фирма на публиката“. То ще продължи до 20 ноември на сайта на конкурса.
Близо 300 малки, средни и големи фирми от цялата страна се включиха в надпреварата. И в тазгодишното издание участниците са от различни браншове – особено активни са строителните фирми, производителите на житни и маслодайни култури, на хляб и тестени изделия, на резервни части и оборудване, компаниите от текстилната индустрия, мебелните фирми. От сферата на услугите участват хотелиери и ресторантьори, транспортни фирми, рекламни агенции. Впечатляват и кандидатурите от високо-технологичния и ИТ-бранш.
В останалите категории на конкурса участниците ще бъдат оценявани от специално експертно жури. За втора поредна година ще бъде връчена и награда за женско предприемачество.
 
Най-добра българска фирма

Стартира десетото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 10 септември 2022 г.

От 15 до 30 септември 2022 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в категория ”Фирма на публиката”.