Новини
 

Стартира второто издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

11.09.2013

На 11 септември 2013 с пресконференция в БТА Първа инвестиционна банка (Fibank) даде старт на второто издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“.
През 2012 г. в съревнованието участваха повече от 70 български фирми с различни сфери на дейност. Печелившите бяха избрани заради водещите си позиции в своите сектори, реализираните печалби през годината, както и високата възвръщаемост на собствения капитал и възвръщаемостта на активите.
„През тази година, освен финансовите показатели, важна част от критериите за оценка ще бъде корпоративната социална отговорност“, каза Васил Христов – изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка (Fibank).
Като задължително условие остава кандидатите да имат българския капитал, български мениджмънт и да представляват български бранд.
„Друг нов момент в „Най-добра българска фирма“ е опростяването на въпросника в частта му с финансови показатели – тази година те са сведени до минимум, което ще привлече повече участници“, допълни Емил Хърсев – финансист и член на журито на конкурса.
Всички фирми, които отговарят на условия за участие, могат да се включат в конкурса чрез попълване на специална онлайн форма за регистрация на сайта www.naidobrafirma.bg

Журито на конкурса остава непроменено.

Крайният срок за участие в конкурса е до 12 ч. на 28 октомври 2013 г.

Най-добра българска фирма

Стартира седмото издание на конкурса „Най-добра българска фирма“. Краен срок за подаване на кандидатури за участие – 17 октомври 2018 г.

От 19 октомври до 20 ноември 2018 г. ще имате възможност да гласувате за своя фаворит в състезанието за ”Фирма на публиката”.